Yritys

Rockplan on vuonna 1986 perustettu kansainvälinen ja kasvava asiakaslähtöinen erityisesti maanalaiseen rakentamiseen erikoistunut suunnittelutoimisto. Meillä toiminnan perustana ovat oikeudenmukaisuus, tasa-arvoisuus ja eettinen toiminta.

Kaikilla meillä yrityksessä työskentelevillä on arvokas tehtävä ja kehitämme jatkuvasti osaamistamme, jonka avulla tuotamme arvoa asiakkaalle. Rockplanin tavoitteena on olla alan paras strateginen yhteistyökumppani sekä alan paras työpaikka.

Hyödynnämme tehokkaasti uusia toimintamalleja ja tapoja. Rockplan on kehittämis- ja osaamisorientoitunut yritys sekä ympäristö- ja kiertotalouden osaaja.

Rockplan toimii merkittävässä määrin myös Ruotsissa. Tavoitteena on kasvattaa projektivientiä eri maiden ydinjäte- sekä ympäristöhankkeissa.

Rockplan kuuluu Solwers-konserniin. Solwers on nopeasti kasvava konserni, joka tarjoaa palveluita arkkitehtuurin, teknisen konsultoinnin, projektinjohdon, ympäristönvalvonnan ja -konsultoinnin, maaperätutkimusten ja digitaalisten ratkaisujen aloilla. Vuonna 2020 konsernin (proforma) liikevaihto oli 42,3 miljoonaa euroa ja työntekijöitä oli lähes 400 Suomessa ja Ruotsissa.