Tutkimustila ONKALO®

Maanalainen 450 metrin syvyyteen ulottuva kallioperän tutkimustila ONKALO® tarjoaa arvokasta tutkimustietoa Olkiluodon kallioperän soveltuvuudesta loppusijoitukseen. Kallioperää tutkitaan muun muassa geologisesti, hydrogeologisesti ja geokemiallisesti.  Kohteen louhinta tapahtuu perinteisellä poraus-räjäytys-menetelmällä. Tutkimusperien avulla tutkimuksia ja olosuhteiden tarkkailua voidaan tehdä häiritsemättä loppusijoituslaitoksen rakentamista.

Miltä ONKALO® näyttää? Katso täältä!

ONKALO® is a registered trademark of Posiva Oy

Tilaaja
Posiva Oy

Vastuut
Kalliorakennesuunnittelu, toteutussuunnittelu ja työnaikainen suunnittelu

Tutustu myös

Tukholman metro – Blå linje till Nacka

Sweco Civil AB

Tukholman metron sinisen linjan laajennus Kungsträdgårdenista uusina pääteaseminaan Nacka ja Sockeplan. Sinisen linjan laajennuksen rakentaminen alkoi vuonna 2019 ja metron on tarkoitus kulkea Nackaan ja Sockeplaniin asti vuonna 2030.

Etelä-Hermannin kalliopysäköintilaitos

Helsingin kaupungin asuntotuotantotoimisto ATT

Etelä-Hermannin pysäköintilaitos on rakennettu palvelemaan alueen asuinrakennuksia ja liikekiinteistöjä. Pysäköintilaitoksen suunnittelussa on huomioitu maanpäällisten sisäänkäyntien maastouttaminen osaksi kaupunkirakennetta.

Vuosaaren liikennetunnelit

Tiehallinto / Vuoli projekti

Vuosaaren sataman Porvarinlahden tietunnelien ja Labbackan rautatietunnelin suunnittelu yhdessä Finnmap Infra Oy:n kanssa.

Kiinnostuitko?

Kysy lisää Jorma Autiolta soittamalla numeroon +358 40 516 0190 tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen jorma.autio@rockplan.fi