Käytetyn ydinpolttoaineen loppusijoitustilat

Tutkijamme, suunnittelijamme ja insinöörimme ovat mahdollistaneet ONKALOn® rakentamisen. ONKALO® on maanlainen tutkimuslaitos, jota käytetään loppusijoitusalueen kallioperän tutkimiseen. Myöhemmin tutkimuslaitosta on laajennettu Posiva Oy:n toimesta maailman ensimmäiseksi syvägeologiseksi käytetyn ydinpolttoaineen loppusijoituslaitokseksi. Olemme myös mukana toteuttamassa samantyyppistä loppusijoituslaitosta SKB:lle (Svensk Kärnbränslehantering AB) Ruotsiin. Tämä tulee olemaan maailman toinen käytetyn ydinpolttoaineen loppusijoituslaitos.

Pitkäaikaiset asiakkaamme luottavat meihin. Tehtävämme on auttaa muita samankaltaisia toimijoita menestymään tarjoamalla johtavaa huippuosaamista ja konsultointipalveluja yhteistyössä kumppaneidemme kanssa.

ONKALO® is a registered trademark of Posiva Oy

Tutkimustila ONKALO®

Posiva Oy Maanalainen 450 metrin syvyyteen ulottuva kallioperän tutkimustila ONKALO® tarjoaa arvokasta tutkimustietoa Olkiluodon kallioperän soveltuvuudesta loppusijoitukseen.

Tutustu asiakastarinaan

Käytetyn ydinpolttoaineen loppusijoituslaitos

Posiva Oy

Maailman ensimmäinen käytetyn ydinpolttoaineen loppusijoituslaitos rakentuu Olkiluotoon Eurajoelle.

Tutustu asiakastarinaan

Etelä-Hermannin kalliopysäköintilaitos

Helsingin kaupungin asuntotuotantotoimisto ATT

Etelä-Hermannin pysäköintilaitos on rakennettu palvelemaan alueen asuinrakennuksia ja liikekiinteistöjä. Pysäköintilaitoksen suunnittelussa on huomioitu maanpäällisten sisäänkäyntien maastouttaminen osaksi kaupunkirakennetta.

Tutustu asiakastarinaan

Kiinnostaako matala- ja keskiaktiivisen jätteen loppusijoitustiloihin liittyvät palvelut?

Kysy lisää Jorma Autiolta soittamalla numeroon +358 40 516 0190 tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen jorma.autio@rockplan.fi