Rakennesuunnittelu

Toimiva rakennesuunnittelu edistää hankkeen yhteisiä tavoitteita ja tuottaa haluttuja lopputuloksia. Rakennesuunnittelu muodostuu päätöksentekoa palvelevista hanke- ja luonnossuunnitteluvaiheen vaihtoehtoratkaisuista sekä toteutussuunnittelun turvallisista ja taloudellisista suunnitelmista.

Kokeneet rakennesuunnittelijamme auttavat vaativimpienkin kohteiden toteuttamisessa onnistuneesti.

Rakennesuunnitteluryhmän joustava yhteistyö hankkeen muiden osapuolten kanssa takaa loistavan palvelun, jossa optimaalinen ratkaisu saavutetaan oikeilla suunnittelutyökaluilla.

Suunnittelukokonaisuuteen kuuluvat aina kohteiden erikoispiirteiden tunnistaminen ja hankkeen riskien hallinta. Rakennesuunnittelijat laativat rakenteiden valintaan liittyvät selvitykset ja ohjeet hankkeen toteutusta varten. Rakennesuunnitelmia tarkennetaan kallio-olosuhteiden osalta vastaamaan olosuhteita, jotka usein selviävät vasta rakentamisen aikana.

Kluuvin pysäköintilaitos ja väestönsuoja

Kluuvin pysäköintilaitos Oy

Helsingin Kluuvin pysäköintilaitos yhdistää pysäköinnin ja väestönsuojan ympäröivään Helsinkiin. Pysäköintipaikkoja on yhteensä 725 ja tila toimii tarvittaessa väestönsuojana 7500 hengelle.

Tutustu asiakastarinaan

Kittilän kaivoksen päätaso 900

Agnico Eagle Finland Oy

Huoltotasolle suunnitellaan toimivat ja käyttäjiään palvelevat varasto- ja sosiaalitilat. Tulevaisuudessa täällä sijaitsee mahdollisesti Lapin syvimmällä oleva työpaikkaruokala.

Tutustu asiakastarinaan

Etelä-Hermannin kalliopysäköintilaitos

Helsingin kaupungin asuntotuotantotoimisto ATT

Etelä-Hermannin pysäköintilaitos on rakennettu palvelemaan alueen asuinrakennuksia ja liikekiinteistöjä. Pysäköintilaitoksen suunnittelussa on huomioitu maanpäällisten sisäänkäyntien maastouttaminen osaksi kaupunkirakennetta.

Tutustu asiakastarinaan

Kiinnostaako rakennesuunnittelun palvelut?

Kysy lisää  Matti Kalliomäeltä soittamalla numeroon +358 40 735 7788 tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen matti.kalliomaki@rockplan.fi.