Projektijohtaminen

Rockplanin projektijohtamisella varmistetaan hankkeen eteneminen aikataulussa ja sovitussa budjetissa. Projektijohtaminen keskittyy lähinnä suunnittelun läpivientiin sekä rakennuttajan ja tilaajan avustaviin tehtäviin.

Hankkeissa projektijohtamisella varmistetaan muutosten hallinta ja estetään epävarmojen tilanteiden syntymistä.

Hankkeen onnistumisen kannalta mutkaton yhteistyö rakennuttajan ja muiden projektiorganisaation osapuolten kanssa on tärkeää.

Blominmäen jätevedenpuhdistamon viemäritunnelit

HSY Helsingin seudun ympäristöpalvelut -kuntayhtymä

Suomenojan alueelle kaavoitetaan uusia asuintaloja, jolloin Suomenojan vauhditus- ja tyhjennyspumppaamon maanpäälliset kuilurakennukset jäävät hyvin lähelle asutusta. Siksi kuilurakennukset suunnitellaan kestämään aikaa ja katseita.

Tutustu asiakastarinaan

Kittilän kaivoksen päätaso 900

Agnico Eagle Finland Oy

Huoltotasolle suunnitellaan toimivat ja käyttäjiään palvelevat varasto- ja sosiaalitilat. Tulevaisuudessa täällä sijaitsee mahdollisesti Lapin syvimmällä oleva työpaikkaruokala.

Tutustu asiakastarinaan

Etelä-Hermannin kalliopysäköintilaitos

Helsingin kaupungin asuntotuotantotoimisto ATT

Etelä-Hermannin pysäköintilaitos on rakennettu palvelemaan alueen asuinrakennuksia ja liikekiinteistöjä. Pysäköintilaitoksen suunnittelussa on huomioitu maanpäällisten sisäänkäyntien maastouttaminen osaksi kaupunkirakennetta.

Tutustu asiakastarinaan

Kiinnostaako projektijohtamisen palvelut?

Kysy lisää  Miika Kalliokarilta soittamalla numeroon +358 40 557 5113  tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen miika.kalliokari@rockplan.fi.