Kaivokset, teollisuus, energia

Kestävän kehityksen edellyttämä vähäpäästöinen energian tuotanto sekä energian varastointi tulee korvaamaan nykytuotantoa, jotta pääsemme ympäristötavoitteisiin.

Materiaalien tehokas hyödyntäminen ja kiertotalouden hyödyntäminen laajenee, mutta vaatii edelleen myös uusien materiaalien hankintaa.

Rockplanin tarjoamilla palveluilla voimme tarjota ympäristön kannalta ratkaisuita, jotka täyttävät tulevaisuuden vaatimukset. Olemme tehneet hyvin erityyppisiä hankkeita energiasektorilla sekä toteuttaneet esimerkiksi kaivoksen lay-out suunnittelun avulla kustannustehokasta kaivoksen tilakäyttöä.

Kittilän kaivoksen päätaso 900

Agnico Eagle Finland Oy

Huoltotasolle suunnitellaan toimivat ja käyttäjiään palvelevat varasto- ja sosiaalitilat. Tulevaisuudessa täällä sijaitsee mahdollisesti Lapin syvimmällä oleva työpaikkaruokala.

Tutustu asiakastarinaan

Kakolan lämpöpumppulaitos

Turku Energia

Kakolan lämpöpumppulaitos hyödyntää Kakolanmäen jätevedenpuhdistamon jäteveden hukkalämpöä ja tuottaa sekä kaukolämpöä että kaukojäähdytystä turkulaisille kiinteistöille.

Tutustu asiakastarinaan

Salmisaaren hiilivarastot

Helsingin Energia (nyk. Helen Oy)

Salmisaaren voimalaitoksen yhteyteen rakennetut neljä maanalaista hiilivarastoa sijoittuvat syvimmillään 120 metriä merenpinnan alapuolelle.

Tutustu asiakastarinaan

Etelä-Hermannin kalliopysäköintilaitos

Helsingin kaupungin asuntotuotantotoimisto ATT

Etelä-Hermannin pysäköintilaitos on rakennettu palvelemaan alueen asuinrakennuksia ja liikekiinteistöjä. Pysäköintilaitoksen suunnittelussa on huomioitu maanpäällisten sisäänkäyntien maastouttaminen osaksi kaupunkirakennetta.

Tutustu asiakastarinaan

Kiinnostaako kaivoksiin, teollisuuteen ja energiaan liittyvät palvelut?

Kysy lisää henkilöltä Miika Kalliokarilta soittamalla numeroon +358 40 557 5113 tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen miika.kalliokari@rockplan.fi.