Etsimme palvelukseemme 
RAKENNUSPIIRTÄJÄÄ rakennesuunnittelu toimialalle

Tarjoamme rakennuspiirtäjän tehtäviä merkittävien ja mielenkiintoisten rakennesuunnitteluprojektien parissa kilpailukykyisine henkilöstöetuineen. Käytössäsi on nykyaikaiset tietokoneohjelmat ja laitteet. Saat työssä vahvaa tukea muilta suunnittelutiimin jäseniltä.

Tulet toimimaan projekteissa rakennuspiirtäjänä suunnittelijoiden kanssa. Tehtävä tarjoaa hyvät ammatilliset kehittymismahdollisuudet esimerkiksi mallintamisen alalla.

Edellytämme hakijalta rakennusteknisen alan koulutusta ja AutoCad ohjelmiston käytön osaamista. Tekla Structures osaaminen tai tunteminen katsotaan eduksi. Arvostamme yhteistyökykyä ja kokemusta vastaavista tehtävistä.

Rockplanin toimisto sijaitsee Pasilassa, rautatieaseman läheisyydessä.

Tarjoamme hyvät työsuhde-edut, jotka muodostuvat Sesam-ryhmäeläkkeestä, Extra-terveysturvavakuutuksesta, laajennetusta työterveyshuollosta, koulutusmahdollisuuksista, lounasedusta ja kuntosalin vapaasta käyttömahdollisuudesta.

Työsuhdetta koskeviin tiedusteluihin vastaa toimialapäällikkö Samuli Ojanperä puh. 040 458 9044.

Kirjalliset hake­mukset, CV:n ja palkkatoiveen pyydämme toimittamaan viimeistään 6.7.2017 klo 12.00 osoitteeseen: Kalliosuunnittelu Oy Rockplan Ltd, Asemamiehenkatu 2, 00520 Helsinki tai kirsi.toukola@rockplan.fiEtsimme palvelukseemme 
ARKKITEHTIA

suunnittelemaan erikoisia ja samalla mielenkiintoisia tunneli- ja kalliorakennuskohteita. Kyseessä on hieno mahdollisuus päästä työskentelemään ja kehittymään kiinnostavissa ja monipuolisissa tehtävissä.

Tulet toimimaan arkkitehtina muiden suunnittelijoiden ja teknisten avustajien kanssa.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on arkkitehdin koulutus sekä kokemusta arkkitehtisuunnittelusta ja pääsuunnittelusta. Käytämme Revit ja AutoCAD ohjelmia. Työskentely-yhteisö on tiivis, joten toivomme sinulta joustavuutta sekä tiimityöskentely- ja kommunikaatiotaitoja.

Työsuhdetta koskeviin tiedusteluihin vastaa arkkitehti Vesa-Matti Lehtovaara, puh. 045 657 8336 tai DI Jarmo Roinisto puh 0400 400 218

Kirjallisen hake­muksen, CV:n ja palkkatoiveen pyydämme toimittamaan viimeistään 26.6.2017 osoitteeseen: kirsi.toukola@rockplan.fi